HUDPLEJE

Langsigtet pleje giver langvarige resultater

Forestil dig, at du hver dag vågner op til en fin hud, der bare fungerer – og hvor du ved, hvad du skal gøre, hvis der opstår en hudkrise efter for lidt søvn eller en aften med lidt for mange cocktails. Det er præcis vores målsætning her hos Incognito.

Sammen arbejder vi langsigtet og kontinuerligt med at genopbygge din hud og gøre den sund, så du får strålende, stærk og optimal hud. Den langsigtede tilgang er nødvendig for at opnå de langvarige resultater, der gør, at du nemmere kan styre huden, når sæsonen, alderen eller livet sætter sine spor. For som vi plejer at sige: Hurtige resultater er som regel kun overfladiske forandringer.

nimue hudpleje

Hudpleje, der er tilpasset dig og dit liv

Når du bliver klient hos Incognito vil du i første ombæring sikkert synes, at vi stiller en frygtelig masse spørgsmål – det gør vi for at forstå dig, din hud og dit liv. Kun på den måde kan vi skræddersy et behandlings- og plejeforløb, der rent faktisk fungerer for dig.

Vi tager nemlig altid udgangspunkt i dit niveau – for det nytter ikke med en hudplejeplan med 120 trin, hvis du kun orker tre trin. Det vil kun få dig til helt at droppe det, og vi ønsker, at du når i mål og opdager, hvor flot hud, du i virkeligheden har.

Fokus på det personlige og private

Den samme personlige tilgang har vi i vores behandlinger, der altid er forskellige fra klient til klient. Hvad der passer til den ene, passer nemlig ikke nødvendigvis til dig. Derfor har vi heller ikke et hav af ansigtsbehandlinger, der påstår at kunne give dig det ene eller det andet.
Vi begynder altid med at studere din hud og lytte til dine ønsker eller bekymringer – og så fylder vi behandlingstiden med de services og produkter, der reelt gør en forskel for dig og supplerer din daglige hudpleje optimalt.

I alt hvad vi gør har vi fokus på den personlige oplevelse; en behandling eller et forløb hos Incognito vil altid føles som noget ganske særligt, fordi det er tilpasset dine behov og ønsker. Vores behandlingsrum er helt aflukkede og danner dermed en perfekt og privat ramme omkring din behandling – med plads til total afslapning, store tanker eller spørgsmål om din hud.

Når du går herfra er du med garanti nede i tempo, har genfundet overskuddet og ved, at du har taget endnu et vigtigt skridt på vejen mod den velfungerende, sunde og strålende.