HANDELSBETINGELSER

Betaling

Incognito Studio Copenhagen modtager betaling med VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Incognito Studio Copenhagen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi har, som udgangspunkt, alle viste varer på lager, og vi afsender din ordre i løbet af 1-2 hverdage. Din levering vil blive sendt med DAO365 til det nærmeste pakkehus i nærheden af dig. Så snart din bestilling er blevet godkendt, pakket og klargjort til forsendelse, så vil du indenfor kort tid modtage en e-mail og/eller sms omkring pakkens leveringsdetaljer. Fragten er gratis ved beløb over 700 kr.

Retur/ombytning

Ved køb på vores webshop kan man bytte og returnere en vare i vores fysiske forretning eller sende den retur med posten indenfor 14 dage, efter at man har modtaget varen. Vælger man at sende varer retur med posten, hæfter man selv for omkostninger til dette. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den/dem. Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, du har meddelt os på info@incognitostudio.dk, at du ønsker at fortryde et køb.

Varerne sendes til:
Incognito Studio Copenhagen
Vendersgade 8
1363 København K

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Husk, at der skal medbringes kvittering på købet hvis du vælger du at ombytte eller returnere i forretning.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN:
Da der er tale om hudplejeprodukter, mister du din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen eller tager produktet i brug, da varen derfor af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Samtidig bortfalder fortrydelsesretten tillige helt eller delvist, hvis:

  • varen er taget i brug
  • varen er beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • plombering eller lignende er brudt
  • varen er håndteret på en anden måde, end man almindeligvis ville gøre i en fysisk butik for at undersøge og prøve produktet.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@incognitostudio.dk