Opdag, hvor flot hud, du i virkeligheden har

• Har du været igennem et hav af hudplejeprodukter, uden at opnå de resultater, du drømmer om?
• Er du stemplet med ‘sensitiv hud’, eller er du i tvivl om, hvilken type hud, du egentlig har?
• Er du gået skuffet fra den ene ansigtsbehandling efter den anden, fordi de reelt ikke gør en forskel?
• Har du næsten opgivet din hud?

Med et hudplejeforløb hos Incognito giver du din hud, den bedste chance, den overhovedet kan få. Her får du nemlig et skræddersyet forløb, der fokuserer på at få det bedste frem i din hud – på dine præmisser. Vi lytter til dig og dine ønsker – og sammen arbejder vi målrettet, så du får mulighed for at opdage, hvor flot hud, du i virkeligheden har

+ læs mere

SIGNATURE ANSIGTSBEHANDLINGER

Vi tilbyder nogle få, men nøje udvalgte ansigtsbehandlinger, der altid bliver tilpasset din hud og dens behov – på den måde får du præcis det, du har brug for, og sparer huden for et hav af unødige elementer. Vi kombinerer de effektive ingredienser fra Environ med totalt afslappende massage og den nyeste teknik – med det formål at sikre dig den bedste effekt af behandlingen.

Tiden er løbet fra one size fits all-ansigtsbehandlinger, og derfor introducerer vi en ny behandlingsstruktur. Den tager 100 % udgangspunkt i din huds behov, og du får mulighed for at vælge op til 90 minutter.

Vores behandling forener de mest eksklusive produkter fra Environ, Nimue og Dermapen 4 med en fusion af manuelle massageteknikker og avanceret teknologi. Dette inkluderer brugen af IONZYME DF-maskinen, OBSIDO SKIN Velvet Cups, Gua Sha, en L.E.D-maske, mikrostrøm, ultralyd og kryoterapi.

Vores behandling henvender sig til dig, der søger en grundig og professionel hudplejeoplevelse, der ikke blot bringer afslapning, men også stimulerer og transformerer huden på dybere niveauer.

DF ANSIGTSBEHANDLINGER

I denne behandlinger bliver brugt Environs DF Mashine som er med til at fremskynde og intensivere behandlingsresultater med 40x mere gennemtrængning af aktive ingredienser end konventionelle ansigtsbehandlinger. Denne behandling fås som 75 eller 90 min. Ganske enkelt jo mere tid du booker, jo mere vi kan nå at arbejde på.

75 min. 1255 kr.
90 min. 1575 kr.

SIGNATURE ANSIGTSBEHANDLINGER

Vil du have maksimal glød og en sund, strålende hud, der bedre kan modstå tidens tand? Så vælg denne luksuriøse behandling, der fornyer din hud med blid mælkesyre peeling ( Cool Peel) og tanker den op med nærende anti-age-ingredienser som A- og C-vitamin samt antioxidanter. De effektive formler bliver sendt dybt ind i huden,


70 min. 950kr.
90 min. 1350kr.

DERMAPEN 4

Det sker helt naturligt for os alle – huden bliver lidt løsere, kinderne får mindre glød, og de fine rynker begynder at vise sig. Men bare fordi noget er naturligt betyder det ikke, at vi ikke kan gøre noget ved det. Microneedling med Dermapen4 bringer din hud til live igen ved at stimulere dens egen produktion af kollagen. For kollagen er dit huds ‘sikkerhedsnet’ – det, der gør huden glat, glødende og elastisk.

55 min. 1.650,-
70 min. med LED maske og HYLAFUSE 1.950,-

VOKSBEHANDLINGER

Vi har valgt australske Lycon til vores voksbehandlinger, og det er der flere gode grunde til: Lycon giver dig nemlig den absolut tætteste og mest smertefri voks på markedet.

Tanga 400,-
Brazilian 495,-

Brazilian efter 8 uger eller første gang 575,-

Halve ben 400,-
Hele ben 600,-
Armhuler 250,-
Ansigt 445,-

TILLÆG

FARVNING AF BRYN OG VIPPER SAMT RETNING AF BRYN 445,-/350,-*
FORMNING AF BRYN 250,-/100,-*
FARVNING AF VIPPER 250,-/100,-*
FARVNING AF BRYN 250,-/100,-*

DYBDERENS 100,-
*I FORBINDELSE MED ANSIGTSBEHANDLINGER

VASILISA

Kosmetolog. Speciale i avanceret hudpleje med Environ og Dermapen 4 samt intimvoks med Lycon.

+ læs mere om Vasilisa