VOKSBEHANDLINGER

Hårfri fra tå til top – uden smerter

Med Incognitos Lycon-voksbehandlinger kan du sige farvel til snitsår, stærke cremer og smertefuld epilering. Den naturlige og prisvindende voks sikrer nemlig, at du får den mest smertefri behandling i byen, og at selv de mindste hår ryger af. Hos os vil du opleve en professionel tilgang og private behandlingsrum, så du altid føler dig tryg.

Uanset om du er på udkig efter en intimvoks eller gerne vil af med de stride hår på hagen, så får du en både professionel og privat voksbehandling hos Incognito. Hos os foregår din behandling altid i et separat rum, og du vil opleve en seriøs tilgang og en personlig stemning – det er vores løfte til dig.

voksbehandlinger

Lycon giver dig verdens tætteste voks

Vi har valgt australske Lycon til vores voksbehandlinger, og det er der flere gode grunde til: Lycon giver dig nemlig den absolut tætteste og mest smertefri voks på markedet – og de har tilmed et hav af priser og testvindertitler, der beviser det.

Alle Lycons voksprodukter er fremstillet med naturlig harpiks og bivoks, der formår at gribe fat om hår, der er helt ned til 1 mm korte – uanset hvor på kroppen, de sidder. Vi bruger forskellige typer voks alt efter, hvor vi vokser – det sikrer dig de flotteste resultater.

Også til dig med sensitiv hud

Hører du til dem med sensitiv hud, der altid har troet, at du ikke kan blive vokset? Så skal du prøve en voks med Lycon! Vi arbejder ved lave temperaturer, hvilket betyder, at du undgår en brændende fornemmelse på huden, og samtidig plejer og fugter voksens indhold af arganolie samt rose og kamille din hud, så den føles rar efter behandlingen.

Aldrig mere indgroede hår

Vil du sikre dig mod indgroede hår? Så skal du efterbehandle med Lycon X IT Solution Spray. Indholdet af salicylsyre og mælkesyre modvirker indgroede hår, mens allantoin og arnica beroliger og heler huden.

Du kan også supplere med Lycons Body Exfoliant, der holder huden blød og glat takket være udtræk af grapefrugt, citron og bambus. Brug den to gange om ugen, så kan de fine hår vokse problemfrit ud. Køb begge produkter i vores webshops.

lycon precision vaxing

Voksbehandlingens 5 trin

Når du booker tid til en Brazilian eller andre intimvoksbehandlinger med Lycon voks, er det sådan her, din behandling foregår.

 1. Først bliver huden renset med Lycons egen rens, så der ikke er rester af fedtstof – det vil nemlig gøre voksbehandlingen mindre effektiv.
 2. Derefter lægger din behandler et supertyndt lag særlig Lycon-olie på huden. Det beskytter og plejer og sikrer, at selve voksen er nem at trække af.
 3. Derefter lægger vi voks på. Voksen bliver lagt under hårene, så de bliver løftet. Det gør, at vi kan fjerne dem i groretningen, hvilket sikrer, at de ikke knækker.
 4. Når voksen – og hårene – skal af, trækker din behandler i selve voksen. Det sikrer, at trækket sker så tæt på huden som overhovedet muligt, hvilket er det, der gør behandlingen stort set smertefri.
 5. Nu bliver din hud efterbehandlet med Lycons  Ingrown X-IT Solution, der modvirker indgroede hår, og til sidst får huden lidt beroligende fugt, så den hurtigere kan blive sig selv igen.

Prisliste for voksbehandlinger

Tanga 400,-
Brazilian 495,-

Halve ben 400,-
Halve ben og tanga 700,-
Halve ben og brazilian 850,-

Hele ben 600,-
Hele ben og tanga 850,-
Hele ben og brazilian 950,-

Arme 400,-
Armhuler 250,-

Ansigt 445,-
Hage og overlæbe 345,-
Hage 195,-
Overlæbe 195,-

3 tip til dig, der skal vokses

 1. Hold det kort
  Er dine hår vokset liiidt for langt ud? Trim dem inden behandlingen. Jo kortere hår, desto mindre smerte. Hårene skal dog være mindst 5 mm (ca. tre uger efter seneste barbering).
 2. Undgå cremer og olie på huden
  Vask dig grundigt inden din behandling, men drop fugtighedscreme eller kropsolie – det gør det sværere for voksen at få fat om hårene og giver et ringere resultat.
 3. Lav smertetærskel? Snup en panodil
  Hvis det er første gang, du skal vokses, og du er nervøs for, om det gør ondt – så snup en panodil og/eller ipren. Det letter en smule, så du kan slappe bedre af.