environ DF

Vi introducerer Environ DF Behandling

En ansigtsbehandling som svarer til 40 behandlinger?

Jeg glæder mig til at introducere vores nye Environ DF apparatet som kommer til at forandre den måde du kender ansigtsbehandlinger på.
I mere end 30 år har Environ været på forkant med hudplejeinnovation ift. revolutionerende produktformuleringer og banebrydende hudplejeteknologier, der gang for gang har bevist at der gøres en REEL og VARIG forskel for huden.
Med DF Apparatet, fortsætter Environ med at sætte et nyt benchmark inden for professionel hudplejeteknologi. Det er unikt og intelligent på alle måder!
Apparatet er udviklet af Dr. Des Fernandes, verdenskendt plastikkirurg, -og den kombinerer effektiviteten af lavfrekvent Sonoforese (stimulerer huden og skaber små kavitationer) med pulserende Iontoforese (ioniserede aktive molekyler og ’skubber’ dem ind i huden) alt sammen på én gang!

Environs videnskabeligt beviste Dual Technology udnytter kraften i begge modaliteter til at fremskynde og intensivere behandlingsresultater med 40x mere gennemtrængning end konventionelle ansigtsbehandlinger.

DF Signature 75 min
DF Ultimative 90 min

ELECTRO-SONIC IONZYME® DF – teknologien bag DF apparatet.

Sådan virker det: Iontoforese og Sonoforese er to effektive måder, at indsluse virkestoffer på og opstramme væv med. Iontoforese er galvanisk jævnstrøm. Det vil sige en elektrisk impuls (som ikke kan mærkes) kombineret med en lydbølge, der transporterer virkestofferne ind i dine hudceller. Disse to teknikker udføres på én gang og er et patenteret og sikret system udviklet af Plastikkirurg og forsker Dr Des Fernandes.
Denne kombination har en meget gavnlig effekt med øjeblikkeligt resultat og langvarig virkning på hudens sundhed og overordnede udseende og struktur.
Teknisk set: Vi sammenligner ofte Iontoforese med et transportbånd direkte ind til hudcellen.
Det transporterer virkestoffer ind i hudcellen. Sonoforesen sender lydbølger ned gennem vævet og smidig- gør cellemembranen – og ’åbner døren’ ind til cellen. Samtidigt er ultralyd/Sonoforese også kollagenstimulerende og opstrammende på vævet.
Resultatet: Der vil altid blive taget højde for hvilket behov, din hud har og hvilken tilstand den er i. Sammen med dig, skræddersyes de rette ingredienser og man kan således arbejde på tørhed, fedtet hud, urenheder, pigmenteringsproblemer, rynker, manglende udstråling, ar, grov hud, sarthed i huden osv. Når vi har målrettet behandlingen, sammensætter vi det rette program til behandlingen som vil være målrettet hudtilstanden.
Effekten: Effektiviteten af denne behandling er klinisk dokumenteret til at svare til 40 x bedre optage i huden. Dvs. at én behandling svarer til 40 ansigtsbehandlinger.
Hvor lang tid tager det? Det kan tage alt fra 30 minutter til 2 timer.
Til hvem: Det er til alle, bortset fra hvis du har fået kemo for nyligt, lige har fået lagt Filler eller Botox inden- for de sidste to uger, hvis du er gravid (Sonoforese er OK), har pacemaker eller epilepsi.

Hvordan føles det?
Det gør ikke ondt, er helt smertefrit, dog kan nogen høre den svage lyd fra ultralyden.
Det du ikke kan undgå: Du undgår ikke at få en strålende, klar, mere fugtmættet hud og en hud, der fremstår mere tonet og ren. Komplimenter undgår du nok heller ikke.