NIMUE ANSIGTSBEHANDLINGER

Nimue Skræddersyet 60 min. 765,-

En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15 %’s Bio-Active Complex for en accelereret cellefornyelse samt fugtgivende elementer. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater i form af reduktion af porestørrelse, forfinelse af hudstruktur, forbedret elasticitet og friskere udstråling.
Afrens, varme omslag, enzym-eksfoliering med damp, bioaktivt kompleks 15 % (skræddersyet med en af Nimues super fluids), TDS efter hudtype og tilstand, alginatmaske samt massage af hovedbund, nakke og skuldre. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Basic 60 min. 695,-

Basisbehandling tilpasset hudtype og -tilstand samt behov med alle vigtige elementer såsom afrensning, conditioner, enzym-eksfoliering, dybderens, massage og maske. Kan tilbydes til alle kunder. Klassisk 60-minutters ansigtsbehandling med fokus på enten dybderens eller fugtgivende og beroligende virkning på huden. Der behandles ikke med frugtsyre i denne behandling. Afrens, varme omslag, enzym-eksfoliering med damp, dybderens eller ansigtsmassage, TDS efter hudtype og -tilstand samt maske efter hudtype og -tilstand. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Thermal detox peel 30 min. 475,-

Giv din hud et professionelt hudplejeboost med Nimues nye Thermal Detox Peel, som er en rig, kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød. Ved hjælp af den boblende virkning dybderenser denne innovative detox-peeling huden og befrier den for forurenende partikler, giftstoffer og urenheder. Denne virkning er mulig takket være en termosensorisk mekanisme, der skaber en varmende fornemmelse, som booster hudcellernes blodcirkulation og iltning.

Nimue 35%’s glykolsyrebehandling 60 min. 775,-

En aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. Egner sig også godt til hud, hvor overfladen er foto-skadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot teint. Afrens, varme omslag, enzym-eksfoliering med damp, glykolsyre 35 %, alginat maske samt massage af hovedbund, nakke og skuldre. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Skin resurfacing complex peel 825,-

Hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. Arbejder med kombinationen af syrer og ingredienser nøje udvalgt på baggrund af de tre klassifikationer. SRC anbefales som kurforløb på 6-12 behandlinger og kan med fordel anvendes vekslende med microneedling. Afrens, varme omslag, enzym-eksfoliering med damp, SRC-frugtsyrekompleks bestående af forskellige syrer og enzymer, alginatmaske med TDS-ampul. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Nimue Specialiseret microneedling 60 min. 825,- pr. gang
Bemærk: Prisen for første behandling samt individuelle Nimue microneedling-ruller er 1.199,-

Denne behandling er Nimues ypperste inden for anti-age-behandlinger. Nålene bryder hudoverfladen og laver kanaler i vævet, og herved aktiveres kollagen-produktionen. Dette fremmer foryngelsen i huden, giver cellerne en opkvikning og modvirker pigmentforandringer. Der tilsættes Nimue TDS booster og super fluids, som leverer aktive ingredienser ned i kanalerne og derved fremmer hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. Behandlingen giver huden glæden tilbage, og overfladen får en flot finish. Anbefales som kurforløb med seks behandlinger og kan benyttes, uanset hvilken fase du er i, men frarådes personer med sensitiv hud. Afrens, varme omslag, enzym-eksfoliering med damp, microneedling med rulle og TDS samt super fluids, alginatmaske og hualyronsyre. Afsluttes med cremepleje og SPF 40.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere vejledning, inden du beslutter, hvilken type ansigtsbehandling du skal vælge.

NIMUE SKIN TECHNOLOGY er et derma-cosmeceutisk brand, der kommer fra Sydafrika og blev udviklet i 1994 af førende hudplejevidenskabsmænd inden for hudpleje. I starten var produkterne rettet mod det medicinske marked til præ- og postoperativ anvendelse.
Siden da har Nimue udviklet sig til et anerkendt professionelt hudplejemærke, der distribueres globalt, og er kendt for en ekspertforståelse af huden, innovative formuleringer, banebrydende teknologi og effektiv kombination, koncentration og styrke af aktive ingredienser.
Nimue Skin Technology var også det første firma, som introducerede filosofien om fire hudklassifikationer: miljøbelastet hud, problematisk hud, hyperpigmenteret hud samt interaktiv hud. Deres avancerede og kraftfulde formuleringer behandler effektivt de mest udbredte hudproblemer, herunder fine linjer, rynker, sagging, pigmentering, ujævn hudfarve, tørhed, olierethed, akne, rosacea og eksem. Det gør dermed Nimue til et af de førende mærker inden for dermaceutiske hudplejeprodukter.
Konceptet for Nimue Skin Technology er at genopbygge hudens sundhed, få huden til at arbejde selv og derefter bevare den sunde tilstand, der er opnået under behandlinger på klinikken, ved at bruge produkter derhjemme.

nimue skin technology

Nimue Skin Technology

Vi bruger Nimue, fordi det innovative hudklassifikationssystem, som deres avancerede produkter bygger på, giver os mulighed for at behandle årsagen til og ikke kun symptomet på en hudtilstand. Dette sker via deres behandlingsprincipper for foryngelse, genopbygning, antioxidation og solbeskyttelse. På denne måde sikres vores kunder betydelige synlige resultater.

Nimues hudplejeprogram er baseret på et enkelt 3-fasesystem:
Fase 1 består af basisprodukter baseret på de aktive ingredienser, der giver optimal sundhed i huden. Med disse produkter vil du se en forbedring på omtrent 30 %.
Fase 2 består af to aktive produkter, der introduceres fire-seks uger efter opstart af fase 1. Efter denne fase opnås yderligere 20 %’s forbedring af huden.
Fase 3 består af professionelle behandlinger udført på klinikken og giver yderligere 50 %’s forbedring, idet de forstærker resultaterne af produkterne anvendt derhjemme under fase 1 og 2.
Nimues hudplejeprogram inkluderer også tillægs- og støtteprodukter, som kan anvendes sammen med de øvrige Nimue-produkter uanset fase.
Nimue-produkter indeholder ikke formaldehyd, lanolin, mineralske olier, slibemidler, animalsk udvundne ingredienser eller syntetiske dufte og har ej heller været testet på dyr. De fleste produkter fås også som refiller for at skåne miljøet.