Opdag, hvor flot hud, du i virkeligheden har

• Har du været igennem et hav af hudplejeprodukter, uden at opnå de resultater, du drømmer om?
• Er du stemplet med ‘sensitiv hud’, eller er du i tvivl om, hvilken type hud, du egentlig har?
• Er du gået skuffet fra den ene ansigtsbehandling efter den anden, fordi de reelt ikke gør en forskel?
• Har du næsten opgivet din hud?

Med et hudplejeforløb hos Incognito giver du din hud, den bedste chance, den overhovedet kan få. Her får du nemlig et skræddersyet forløb, der fokuserer på at få det bedste frem i din hud – på dine præmisser. Vi lytter til dig og dine ønsker – og sammen arbejder vi målrettet, så du får mulighed for at opdage, hvor flot hud, du i virkeligheden har

+ læs mere

SIGNATURE ANSIGTSBEHANDLINGER

Vi tilbyder nogle få, men nøje udvalgte ansigtsbehandlinger, der altid bliver tilpasset din hud og dens behov – på den måde får du præcis det, du har brug for, og sparer huden for et hav af unødige elementer. Vi kombinerer de effektive ingredienser fra Environ med totalt afslappende massage og den nyeste teknik – med det formål at sikre dig den bedste effekt af behandlingen.

Tiden er løbet fra one size fits all-ansigtsbehandlinger, og derfor introducerer vi en ny behandlingsstruktur. Den tager 100 % udgangspunkt i din huds behov, og du får mulighed for at vælge op til 90 minutter.

Behandlingen indeholder de mest eksklusive produkter fra Environ, Nimue og Dermapen 4, og kombinerer manuelle massageteknikker med den nyeste teknologi - IONZYME DF Mashine, OBSIDO SKIN Velvet Cups, Gua Sha, L.E.D maske, mikrostrøm, ultralyd og Cryoterapi.

Vores behandlingen er for dig der ønsker en seriøs og professionel behandling af din hud, som er ikke blot afslappende, men også stimulerende og hudforandrende.

DF ANSIGTSBEHANDLINGER

I denne behandlinger bliver brugt Environs DF Mashine som er med til at fremskynde og intensivere behandlingsresultater med 40x mere gennemtrængning af aktive ingredienser end konventionelle ansigtsbehandlinger. Denne behandling fås som 70 eller 90 min. Ganske enkelt jo mere tid du booker, jo mere vi kan nå at arbejde på.

70 min. 1195 kr.  

90 min. 1495 kr.

Hvad er DF teknologi? Læs mere….

 

SIGNATURE ANSIGTSBEHANDLINGER

Vil du have maksimal glød og en sund, strålende hud, der bedre kan modstå tidens tand? Så vælg denne luksuriøse behandling, der fornyer din hud med blid mælkesyre peeling ( Cool Peel) og tanker den op med nærende anti-age-ingredienser som A- og C-vitamin samt antioxidanter. De effektive formler bliver sendt dybt ind i huden,

50min.795kr.

70min.950kr.  

90min.1295kr.

DERMAPEN 4

Det sker helt naturligt for os alle – huden bliver lidt løsere, kinderne får mindre glød, og de fine rynker begynder at vise sig. Men bare fordi noget er naturligt betyder det ikke, at vi ikke kan gøre noget ved det. Microneedling med Dermapen4 bringer din hud til live igen ved at stimulere dens egen produktion af kollagen. For kollagen er dit huds ‘sikkerhedsnet’ – det, der gør huden glat, glødende og elastisk. Læs mere…

55 min. 1.850,-

70 min. med LED maske og HYLAFUSE 2095,-

 

VOKSBEHANDLINGER

Tanga 395,-
Brazilian 495,-

Halve ben 395,-
Halve ben og tanga 675,-
Halve ben og brazilian 795,-

Hele ben 575,-
Hele ben og tanga 795,-
Hele ben og brazilian 895,-

Armhuler 250,-
Ansigt 425,-
Hage og overlæbe 325,-

TILLÆG

FARVNING AF BRYN OG VIPPER SAMT RETNING AF BRYN 425,-/350,-*
FORMNING AF BRYN 250,-/100,-*
FARVNING AF VIPPER 250,-/100,-*
FARVNING AF BRYN 250,-/100,-*

SUPERFLUIDS 100,-
COLLAGEN FACE MASK 150,-
EKSTRA DYBDERENS 100,-
*I FORBINDELSE MED ANSIGTSBEHANDLINGER .

VASILISA

Kosmetolog. Speciale i avanceret hudpleje med Biologique Recherche og Nimue og Lycon voksbehandlinger.

+ læs mere om Vasilisa