Effektive ansigtsbehandlinger med Environ

Vi tilbyder nogle få, men nøje udvalgte ansigtsbehandlinger, der altid bliver tilpasset din hud og dens behov – på den måde får du præcis det, du har brug for, og sparer huden for et hav af unødige elementer. Vi kombinerer de effektive ingredienser fra Environ med totalt afslappende massage og den nyeste teknik – med det formål at sikre dig den bedste effekt af behandlingen.

environ-cool-peel

ENVIRON Cool Peel – en revolution for din hud

Hvis din målsætning er en genstart af din hud, hvor du modarbejder hudens ældning og samtidig forfiner hudens tekstur, så den stråler, ser mere levende ud og fremstår blødere – så er Environs Cool Peel-behandlinger det perfekte valg.

Cool Peel er Environs eget intelligente hudpeeling-teknologi, der er udviklet til at kunne hjælpe dig med at opnå den hud, du drømmer om – på sikker og smertefri vis. For problemet er, at mange peeling-produkter er unødigt hårde for huden, og nogle kan ligefrem give store smerter, uden at resultatet nødvendigvis opvejer ubehaget.

Derfor har Environs egen Dr. Des Fernandes udviklet Cool Peel-systemet, der er formuleret mere mildt og med en lav pH-værdi. Det giver effektive peeling-behandlinger, der passer godt på din hud. Cool Peel bevarer så meget af epidermis som muligt, så du stort set kun mærker den skønne kølende fornemmelse på huden.

Uanset hvilken Cool Peel-behandling du vælger, bruger vi en creme- eller gelépeeling, der er skræddersyet til din individuelle hudtilstand og formålet med behandlingen. Peelingen kombinerer vi med effektive produkter og massageteknikker, der hjælper produkterne med at trænge dybt ind i huden, og samtidig får dig til at slappe af langt ind i sjælen. Dette er med andre ord den ultimative derma-kosmetiske behandling, der går i dybden for at give din hud den genstart, du drømmer om.

Cool Peel kan hjælpe dig med:
* De første tegn på ældning
* Solskader
* Udbrud
* Akne
* Grov og ujævn hudtekstur
* Manglende glød

Signature 70 min. 950,-

Det får du med denne behandling:
Forrens med pre-cleansing oil
Mikro-eksfolierende maske
Afrens
Cool Peel i den styrke, der matcher din hud
Vitamincocktail
Ansigtsmassage med Hydrating Oil Capsul
Alginatmaske
Afsluttende produkter

Ultimative 90 min. 1350,-

Det får du med denne behandling:
Forrens med pre-cleansing oil
Mikro-eksfolierende maske
Afrens
Dybdrens
Cool Peel i den styrke, der matcher din hud
Vitamincocktail
Massage af ansigt, skuldre, nakke og hovedbund
Alginatmaske
Afsluttende produkter

Environ – din vej til sund og stærk hud

Din jagt på den bedste hud stopper her – ved Environ. Her er nemlig en revolutionerende hudplejeserie, der fungerer og giver dig den sunde, stærke og klare hud, du drømmer om. Hemmeligheden er A-vitamin som grundingrediens og en trinvis tilgang, der opbygger hudens tolerance langsomt og sikkert.

En sund, stærk hud, der er naturligt modstandsdygtig og nem at passe i det daglige – det er det, du får med den sydafrikanske hudplejeserie Environ. Serien er udviklet af Dr. Desmond Fernandes, der er pionér inden for videnskabelig hudpleje og baserer sit arbejde på forskning og en filosofi om at bevare din hudstruktur sund og normal – uanset alder, hudtype eller køn.

Environ

Bedre resultater med aktive ingredienser

For at opnå de bedste resultater, du kan med hudpleje alene, bruger Environ udelukkende højtkoncentrerede og aktive ingredienser. De bliver kombineret på unik vis, så de sammen kan beskytte din hud mod udefrakommende faktorer og samtidig bekæmper tegn på ældning og giver en mere ensartet hudtone.

Og du finder kun Environs produkter hos dermatologer og udvalgte specialistklinikker – og det er der en god grund til. Ingredienserne er nemlig nogle af de mest aktive og højtkoncentrerede, du finder i produkter til hjemmebrug, og derfor bliver dit køb hos Incognito altid ledsaget af grundig, personlig rådgivning.

Det er din sikkerhed for, at du får de produkter, der matcher dine behov, og at du opnår de resultater, du drømmer om.

Det får du med Environ:

– Højtkoncentreret A- og C-vitamin, der er testet på Vitamininstituttet i Lausanne
– Antioxidanter fra rooibos og honningte
– Peptider
– Hypoallergene produkter
– Ingen farvestoffer
– Produkter, der udelukkende er testet på frivillige forsøgspersoner

Genskab din hud med Environs optrapningssystem

Fra naturens side er du allerede udstyret med A-vitamin i huden, men mængden er størst, når du er barn – og efterhånden som du vokser op, falder niveauet. Og det kan ses på din hud.

Derfor er A-vitamin grundstenen i Environs hudplejefilosofi. Bruger du A-vitamin hver dag, bliver du nemlig belønnet med sund, stærk og modstandsdygtig hud. Akne bliver dæmpet, og mængden af kollagen i huden bliver øget. Resultatet er glattere, blødere og mere smidig hud – og effekten er langvarig.

Men A-vitamin kan også være hård kost for huden, og derfor har Dr. Desmond Fernandes skabt det revolutionerende optrapningssystem. Over fem trin bliver din hud langsomt og sikkert vænnet til A-vitamin, fordi vitaminet genopbygger retinoidreceptorerne i huden. Du begynder på laveste dosis og slutter på den højeste dosis, som er tilladt i kosmetikbranchen.

Vil du høre mere om, hvad A-vitamin kan gøre for din hud? Book tid til en konsultation lige her: