Environ – din vej til sund og stærk hud

Din jagt på den bedste hud stopper her – ved Environ. Her er nemlig en revolutionerende hudplejeserie, der fungerer og giver dig den sunde, stærke og klare hud, du drømmer om. Hemmeligheden er A-vitamin som grundingrediens og en trinvis tilgang, der opbygger hudens tolerance langsomt og sikkert.

En sund, stærk hud, der er naturligt modstandsdygtig og nem at passe i det daglige – det er det, du får med den sydafrikanske hudplejeserie Environ. Serien er udviklet af Dr. Desmond Fernandes, der er pionér inden for videnskabelig hudpleje og baserer sit arbejde på forskning og en filosofi om at bevare din hudstruktur sund og normal – uanset alder, hudtype eller køn.

Environ

Bedre resultater med aktive ingredienser

For at opnå de bedste resultater, du kan med hudpleje alene, bruger Environ udelukkende højtkoncentrerede og aktive ingredienser. De bliver kombineret på unik vis, så de sammen kan beskytte din hud mod udefrakommende faktorer og samtidig bekæmper tegn på ældning og giver en mere ensartet hudtone.

Og du finder kun Environs produkter hos dermatologer og udvalgte specialistklinikker – og det er der en god grund til. Ingredienserne er nemlig nogle af de mest aktive og højtkoncentrerede, du finder i produkter til hjemmebrug, og derfor bliver dit køb hos Incognito altid ledsaget af grundig, personlig rådgivning.

Det er din sikkerhed for, at du får de produkter, der matcher dine behov, og at du opnår de resultater, du drømmer om.

Det får du med Environ:

– Højtkoncentreret A- og C-vitamin, der er testet på Vitamininstituttet i Lausanne
– Antioxidanter fra rooibos og honningte
– Peptider
– Hypoallergene produkter
– Ingen farvestoffer
– Produkter, der udelukkende er testet på frivillige forsøgspersoner

Genskab din hud med Environs optrapningssystem

Fra naturens side er du allerede udstyret med A-vitamin i huden, men mængden er størst, når du er barn – og efterhånden som du vokser op, falder niveauet. Og det kan ses på din hud.

Derfor er A-vitamin grundstenen i Environs hudplejefilosofi. Bruger du A-vitamin hver dag, bliver du nemlig belønnet med sund, stærk og modstandsdygtig hud. Akne bliver dæmpet, og mængden af kollagen i huden bliver øget. Resultatet er glattere, blødere og mere smidig hud – og effekten er langvarig.

Men A-vitamin kan også være hård kost for huden, og derfor har Dr. Desmond Fernandes skabt det revolutionerende optrapningssystem. Over fem trin bliver din hud langsomt og sikkert vænnet til A-vitamin, fordi vitaminet genopbygger retinoidreceptorerne i huden. Du begynder på laveste dosis og slutter på den højeste dosis, som er tilladt i kosmetikbranchen.

Vil du høre mere om, hvad A-vitamin kan gøre for din hud? Book tid til en konsultation lige her: