Electro-Sonic DF Teknologi

Den er udviklet af Dr. Des Fernandes, verdens anerkendt plastikkirurg. Den revolutionerende DF apparat kombinerer effekten af lav-frekvens Sonoforese (for at stimulerer huden og skabe bitte små hulrum/kavitationer) med pulserende Iontoforese (ioniserer aktive molekyler og indsluser dem i huden). Alt dette sker via proben. Environs videnskabeligt dokumenterede Dual Technology leverer dermed effekten af både at give hurtigere resultater og intensiverer behandlingen, således at man optager 40 gange flere virkestoffer end ved en helt konventionel behandling. 

ELECTRO-SONIC IONZYME® DF - teknologien bag DF apparatet. 

 

Sådan virker det: Iontoforese og Sonoforese er to effektive måder, at indsluse virkestoffer på og opstramme væv med. Iontoforese er galvanisk jævnstrøm. Det vil sige en elektrisk impuls (som ikke kan mærkes) kombineret med en lydbølge, der transporterer virkestofferne ind i dine hudceller. Disse to teknikker udføres på én gang og er et patenteret og sikret system udviklet af Plastikkirurg og forsker
Dr Des Fernandes. 

Denne kombination har en meget gavnlig effekt med øjeblikkeligt resultat og langvarig virkning på hudens sundhed og overordnede udseende og struktur. 

Teknisk set: Vi sammenligner ofte Iontoforese med et transportbånd direkte ind til hudcellen.
Det transporterer virkestoffer ind i hudcellen. Sonoforesen sender lydbølger ned gennem vævet og smidig- gør cellemembranen – og ’åbner døren’ ind til cellen. Samtidigt er ultralyd/Sonoforese også kollagenstimulerende og opstrammende på vævet. 

Resultatet: Der vil altid blive taget højde for hvilket behov, din hud har og hvilken tilstand den er i. Sammen med dig, skræddersyes de rette ingredienser og man kan således arbejde på tørhed, fedtet hud, urenheder, pigmenteringsproblemer, rynker, manglende udstråling, ar, grov hud, sarthed i huden osv. Når vi har målrettet behandlingen, sammensætter vi det rette program til behandlingen som vil være målrettet hudtilstanden. 

Effekten: Effektiviteten af denne behandling er klinisk dokumenteret til at svare til 40 x bedre optage i huden. Dvs. at én behandling svarer til 40 ansigtsbehandlinger. 

Hvor lang tid tager det? Det kan tage alt fra 30 minutter til 2 timer. 

Til hvem: Det er til alle, bortset fra hvis du har fået kemo for nyligt, lige har fået lagt Filler eller Botox inden- for de sidste to uger, hvis du er gravid (Sonoforese er OK), har pacemaker eller epilepsi. Har du tinitus, vil du sandsynligvis kunne høre ultralyden, men det er kun begrænset til. 

Hvordan føles det? 

Det gør ikke ondt, er helt smertefrit, dog kan nogen høre den svage lyd fra ultralyden. 

Det du ikke kan undgå: Du undgår ikke at få en strålende, klar, mere fugtmættet hud og en hud, der fremstår mere tonet og ren. Komplimenter undgår du nok heller ikke. 

DF Signature 75 min. 1255 kr.
DF Signature 90 min. 1575 kr.

Det får du med DF behandlinger:

Forrens med pre-cleansing oil
Mikro-eksfolierende maske
Afrens
Cool Peel i den styrke, der matcher din hud
Infusion af skræddersyet vitamin/peptider koktail med DF apparatet
Alginatmaske med DF apparatet.

Afsluttende produkter.

 

Længde af behandlinger bestemmer hvor mange zoner/problematikker der arbejdes med.

Environ – din vej til sund og stærk hud

Din jagt på den bedste hud stopper her – ved Environ. Her er nemlig en revolutionerende hudplejeserie, der fungerer og giver dig den sunde, stærke og klare hud, du drømmer om. Hemmeligheden er A-vitamin som grundingrediens og en trinvis tilgang, der opbygger hudens tolerance langsomt og sikkert.

En sund, stærk hud, der er naturligt modstandsdygtig og nem at passe i det daglige – det er det, du får med den sydafrikanske hudplejeserie Environ. Serien er udviklet af Dr. Desmond Fernandes, der er pionér inden for videnskabelig hudpleje og baserer sit arbejde på forskning og en filosofi om at bevare din hudstruktur sund og normal – uanset alder, hudtype eller køn.

Environ

Bedre resultater med aktive ingredienser

For at opnå de bedste resultater, du kan med hudpleje alene, bruger Environ udelukkende højtkoncentrerede og aktive ingredienser. De bliver kombineret på unik vis, så de sammen kan beskytte din hud mod udefrakommende faktorer og samtidig bekæmper tegn på ældning og giver en mere ensartet hudtone.

Og du finder kun Environs produkter hos dermatologer og udvalgte specialistklinikker – og det er der en god grund til. Ingredienserne er nemlig nogle af de mest aktive og højtkoncentrerede, du finder i produkter til hjemmebrug, og derfor bliver dit køb hos Incognito altid ledsaget af grundig, personlig rådgivning.

Det er din sikkerhed for, at du får de produkter, der matcher dine behov, og at du opnår de resultater, du drømmer om.

Det får du med Environ:

– Højtkoncentreret A- og C-vitamin, der er testet på Vitamininstituttet i Lausanne
– Antioxidanter fra rooibos og honningte
– Peptider
– Hypoallergene produkter
– Ingen farvestoffer
– Produkter, der udelukkende er testet på frivillige forsøgspersoner

Genskab din hud med Environs optrapningssystem

Fra naturens side er du allerede udstyret med A-vitamin i huden, men mængden er størst, når du er barn – og efterhånden som du vokser op, falder niveauet. Og det kan ses på din hud.

Derfor er A-vitamin grundstenen i Environs hudplejefilosofi. Bruger du A-vitamin hver dag, bliver du nemlig belønnet med sund, stærk og modstandsdygtig hud. Akne bliver dæmpet, og mængden af kollagen i huden bliver øget. Resultatet er glattere, blødere og mere smidig hud – og effekten er langvarig.

Men A-vitamin kan også være hård kost for huden, og derfor har Dr. Desmond Fernandes skabt det revolutionerende optrapningssystem. Over fem trin bliver din hud langsomt og sikkert vænnet til A-vitamin, fordi vitaminet genopbygger retinoidreceptorerne i huden. Du begynder på laveste dosis og slutter på den højeste dosis, som er tilladt i kosmetikbranchen.

Vil du høre mere om, hvad A-vitamin kan gøre for din hud? Book tid til en konsultation lige her: